Gratka dla wszystkich miłośników Trójmiasta i jego historii. Najnowszy album trójmiejskiego fotoreportera Macieja Kosycarza jest po niej doskonałym przewodnikiem.
Wystarczy tylko pobieżnie przekartkować najnowszy album z cyklu "Fot. Kosycarz", by przekonać się, jak wiele jeszcze można odkryć w historii Trójmiasta. Patrząc na dzisiejsze tramwaje aż trudno uwierzyć, że przed laty na trasie z Danziga do Sopotu jeździł tramwaj z... wagonem barowym! Podobnie tylko najzagorzalsi miłośnicy motoryzacji pamiętają, że Długim Targiem przejechały niegdyś auta biorące udział w rajdzie Monte Carlo.
(...)
Cytat:
Promocja albumu Fot. Kosycarz. Niezwykłe-zwykłe zdjęcia
spotkanie autorskie
* data: 28 listopada 2009 (sobota)
* godzina: 12-17
* miejsce: Centrum Handlowe Manhattan
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 889 Skąd: Gdańsk-Brętowo
Wysłany: 2009-11-29, 23:58
A co Michalczewski ma wspólnego z Kosycarzem? Buhaaa, taki fan albumu? Chyba wpadł tam w drodze do Sądu w Sopocie, gdzie za pobicie w znanej sprawie grozi mu odsiadka
_________________ "Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
Pomogła: 10 razy Wiek: 48 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 3529 Skąd: Neufahrwasser b. Danzig
Wysłany: 2009-11-30, 00:45
Otrzymałam wcześniej informację, że osoby promujące IV cz. albumu są ujęte na jej kartach. Informacja nieautoryzowana i jeżeli rozminęła się z rzeczywistością, to cofam to co napisałam powyżej i przepraszam.
Jeżeli na żadnym zdjęciu w albumie nie ma Dariusza Michalczewskiego, to pewnie sprawy "pijarowskie" zaważyły na jego obecności na promocji albumu.
Wiek: 54 Dołączyła: 24 Maj 2008 Posty: 69 Skąd: Bretowo/Wrzeszcz/Chicago
Wysłany: 2009-11-30, 00:52
a po ile to mozna teraz nabyc?
_________________ "...pewnie dlatego,ze jestem nikim moge pogadac z drugim czlowiekiem..."
Klasyk_Light
Wysłany: 2009-11-30, 01:32
A ja mam wielką prośbę - o ile to możliwe.
Chciałbym ujrzeć wszystkie zdjećia z tego kilkuczęściowego albumu, na których widać jakąkolwiek lampę uliczną z czasów PRL - ten album takie zdjęcia z PRL zawiera.
Ponieważ mam nierówno pod czachą na punkcie oświetlenia , więc może taka dziwaczna prośba będzie mi wybaczona - i może nawet spełniona
Pomogła: 7 razy Wiek: 55 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 1312 Skąd: Wrzeszcz, Świńskie Łąki
Wysłany: 2009-11-30, 11:02
Oczywiście, że w albumie jest zdjęcie Michalczewskiego ( i innych osób, między innymi widocznego wyżej Stanisława Michalskiego). Takie było założenie promocji.
I proponuję: nie karmić trolla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum