Dana
Wysłany: 2012-02-25, 20:28
Bo to czeba paczeć po Jacku Danielsie
a tak, żeby uściślić to za tego Jacka, co to jest Łabędziem to robiła baszta flankująca bramę Żurawia , a te wieże deko w lewo to wieże flankujące Bramę Mariacką - czy dobrze rozszyfrowałam pytanie o postkartę z 1921?
za tego Jacka, co to jest Łabędziem to robiła baszta flankująca bramę Żurawia , a te wieże deko w lewo to wieże flankujące Bramę Mariacką - czy dobrze rozszyfrowałam pytanie o postkartę z 1921?
Pomógł: 2 razy Wiek: 61 Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 607 Skąd: Gdańsk-Dolne Miasto
Wysłany: 2012-02-26, 11:01
Ale rzuciliście się jak sępy na świeżą padlinę , wpadki się zdarzają , nie wszyscy są omnibusami .
Dana
Wysłany: 2012-02-26, 11:35
Oj tam, oj tam. To wszystko przez tego kota . Myślę, że Dold ma wystarczająco duże poczucie humoru, żeby darować nam te zbytki. Łatwo wymądrzać się komuś, kto ma te widoki na co dzień /no może co tydzień/.
Colonel Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 460 Skąd: zewssząd
Wysłany: 2012-02-27, 07:54
Czasem palnąć się łatwo. Ostatnio oglądając zdjęcie tramwaju na Długich Ogrodach analizowałem linię na Siedlce, bo czytałem "Długie", a podświadomość mówiła "Nowe" i to mimo, iz na zdjęciu widniał pięknie kościół Św. Barbary.
Ciekawym, jak długo będziecie na mnie jechać. Jak się ma coś pod nosem na co dzień łatwo się wymądrzać i uważać za monopolistę i fachowca od historii miasta.
Ostatnio zmieniony przez ezet 2012-02-27, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Doldar, ale nikt po Tobie nie "jedzie"! Tyle czasu tu jesteś a nie przyzwyczaiłeś się, że czasem odbija nam głupawka? Ze swojej strony przepraszam Cię serdecznie, jeśli poczułeś się urażony moimi uwagami
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum