Wielkie podziękowanie. Promocja odbędzie się po 1 listopada w Rokitnicy koło Pruszcza. Serdecznie zapraszam. A swoją droga myślę, że zasłużyłem sobie na zdjęcie tego brzydkiego czerwonego szlabanu przy nicku. Czerwony kolor nie jest już w modzie.
Dzięki (chociaż szczerze mówiąc nie wiem o jakich starych przyzwyczajeniach mowa; z drugiej strony rzecz biorąc mówi się, że przyzwyczajenia to druga natura człowieka ).
Dziękuję. Zdradzę małą tajemnicę - jestem w połowie kolejnej publikacji na temat nieznanego epizodu z dziejów żuławskiego Mokrego Dworu (vide: "Gminne Strony" nr 5/2010).
Obowiązkowo. Toć to gmina Pruszcz. Jak widzę Kolega jest z Łęgowa. W zależności od zapotrzebowania powstanie też oddzielna monografia Łęgowa. Obecna to zbiorówka zapoczątkowująca serię "Gminne strony".
Ostatnio zmieniony przez ezet 2010-11-17, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
bolo young
Wysłany: 2010-11-18, 11:04
Zapotrzebowanie jest na pewno. Wieś się szybko rozrasta wiec należałoby zebrać to co sie działo wcześniej, by nie zgubić ciągłości dziejów.
Zapraszam na promocję mojej książki "Zarys dziejów gminy Pruszcz Danzigi do 1939 roku", która odbędzie się w dniu 18 grudnia o godz. 17.00 w Łęgowie w tamtejszym domu kultury.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum